Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów
4 z 13
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Mięso z rosołu odkrój od kości, zblenduj, zmiel w maszynce...
fot. Katarzyny Puczyńska

Ekspresowe paszteciki z ciasta francuskiego. Idealne do czerwonego barszczu. Sprawdzony przepis na paszteciki z pieczarkami i mięsem

Paszteciki z ciasta francuskiego. Krok 3

Mięso z rosołu odkrój od kości, zblenduj, zmiel w maszynce lub bardzo drobno pokrój. Na patelni rozgrzej olej i podsmaż posiekaną w kostkę cebulkę i pieczarki. Dodaj mięso, wlej ok. pół szklanki wody lub bulionu i chwilę podsmaż.

Zobacz również

Kajakarz zauważył ciało w rzece we Wrocławiu. Było już w stanie rozkładu

Kajakarz zauważył ciało w rzece we Wrocławiu. Było już w stanie rozkładu

150 osób w rowerowym rajdzie z Karolem Bieleckim w Kielcach! [ZDJĘCIA]

150 osób w rowerowym rajdzie z Karolem Bieleckim w Kielcach! [ZDJĘCIA]

Polecamy

Opinie uczniów po maturze z angielskiego. „Aż przyjemnie”, „Easy”

Opinie uczniów po maturze z angielskiego. „Aż przyjemnie”, „Easy”

Przymrozki w maju? Jest ostrzeżenie IMGW dla części Wielkopolski

Przymrozki w maju? Jest ostrzeżenie IMGW dla części Wielkopolski

Nowa funkcja WhatsApp ukryje to, czego nie chcesz

Nowa funkcja WhatsApp ukryje to, czego nie chcesz