Na festyn składały się m.in. Rodzinne Mistrzostwa Wędkarskie, pokaz wędzenia ryb na świeżym powietrzu, pokaz przygotowania rozmaitych potraw rybnych na świeżym powietrzu, warsztaty kulinarne "100 sposobów na przyrządzenie karpia", a także warsztaty wędkarskie "Tajniki wędkarstwa karpiowego"
Przy okazji starosta kaliski Krzysztof Nosal wraz wicestarostą Zbigniewem Słodowym i przewodniczącym rady Janem Adamem Kłyszem wręczyli Stanisławowi Błaszkowiakowi akt przyjęcia w poczet członków Szlaku Kulinarnego 'Kaliskie Smaki" Restauracji "Złoty Karaś" w Lipce.
Pielgrzymka rowerowa "Od Bartłomieja do Maryi"
Nie tylko o niedźwiedziach, które mieszkały w minizoo w Lesznie
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?