Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 10
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Najpierw pokrój boczek w plasterki. Cebulę obierz i drobno...
fot. Katarzyna Puczyńska

Błyskawiczne risotto z cukinią i boczkiem. Przepis na pyszny obiad do przygotowania w 30 minut. Danie jest bardzo sycące i smaczne

Risotto z boczkiem i cukinią. Krok 1

Najpierw pokrój boczek w plasterki. Cebulę obierz i drobno posiekaj. Przygotuj także cukinię — umyj ją i pokrój w małe kawałki. Jeśli cukinia jest młoda, to nie musisz jej obierać. Podsmaż boczek na suchej patelni. Jak wytopi się z niego tłuszcz, to dodaj cebulę, a po chwili cukinię. Podsmażaj kilka minut, aż cukinia zmięknie.

Zobacz również

Gdzie Polska zagra mecze przed Euro? PZPN przychyla się do prośby Probierza

Gdzie Polska zagra mecze przed Euro? PZPN przychyla się do prośby Probierza

Białorusin zatrzymany w Raciborzu. Wobec niego wydano decyzję

Białorusin zatrzymany w Raciborzu. Wobec niego wydano decyzję

Polecamy

Jan Mosiński: Wzrasta koszt życia rodzin

Jan Mosiński: Wzrasta koszt życia rodzin

Z kaliskiego szpitala odchodzą anestezjolodzy. Czy szpital dotknął kryzys?

Z kaliskiego szpitala odchodzą anestezjolodzy. Czy szpital dotknął kryzys?

Oddaliśmy serialowi „Dom” najlepsze historie z naszego życia. Oto kulisy tego serialu

Oddaliśmy serialowi „Dom” najlepsze historie z naszego życia. Oto kulisy tego serialu