Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 5
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Piecz warzywa przez godzinę w temperaturze 200 stopni....
fot. Getty images/zdjęcie ilustracyjne

Pieczone, zimowe warzywa na obiad lub kolację. Chrupiąca, zdrowa przekąska na chłodne dni. Sos, który do nich robię, jest obłędny!

Piecz warzywa przez godzinę w temperaturze 200 stopni. Przykryj je płachtą papieru do pieczenia, aby się nie przypiekły.

Zobacz również

I liga kobiet. Hydrotruck Czwórka Radom przegrała ze Skrą Częstochowa [ZDJĘCIA]

I liga kobiet. Hydrotruck Czwórka Radom przegrała ze Skrą Częstochowa [ZDJĘCIA]

Dzień otwarty w słupskim Mechaniku. Szkoła bez tajemnic [zdjęcia]

NOWE
Dzień otwarty w słupskim Mechaniku. Szkoła bez tajemnic [zdjęcia]

Polecamy

Najlepsza wiosenna sałatka do obiadu. Rodzina prosi o nią codziennie

Najlepsza wiosenna sałatka do obiadu. Rodzina prosi o nią codziennie

Weekend w Kaliszu. Co się będzie działo?

Weekend w Kaliszu. Co się będzie działo?

Porsche zblokowało ulicę w Poznaniu! Kierowca zapłaci za to dużą karę

Porsche zblokowało ulicę w Poznaniu! Kierowca zapłaci za to dużą karę