MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
1 z 2
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Rozgrzewający dahl z soczewicy to danie, które można zajadać...
fot. Justyna Chrobot/materiały prasowe wydawnictwa Buchmann

Rozgrzewający dahl z soczewicy. Poznaj przepis na aromatyczne danie dla wegetarian. Ten posiłek dodaje energii

Dahl z soczewicy

Rozgrzewający dahl z soczewicy to danie, które można zajadać przez cały rok. Dominika dodaje do niego olej określany jako tadka.

Zobacz również

Rajd "Rowerem przez Busko-Zdrój". Sezon rowerowy rozpoczęty! [FOTO]

Rajd "Rowerem przez Busko-Zdrój". Sezon rowerowy rozpoczęty! [FOTO]

Rajd "Rowerem przez Busko-Zdrój". Sezon rowerowy rozpoczęty! [FOTO]

Rajd "Rowerem przez Busko-Zdrój". Sezon rowerowy rozpoczęty! [FOTO]

Polecamy

Masz tę popularną przypadłość? Ze smartfonem nie musisz się już dłużej męczyć

Masz tę popularną przypadłość? Ze smartfonem nie musisz się już dłużej męczyć

Brak pomysłu na urlop? Sprawdź wydanie „Wakacje Last Minute”!

Brak pomysłu na urlop? Sprawdź wydanie „Wakacje Last Minute”!

Ekspresowe cynamonki z ciasta francuskiego. To „małe co nieco” zrobisz w 15 minut

Ekspresowe cynamonki z ciasta francuskiego. To „małe co nieco” zrobisz w 15 minut