Tomasz Dymny z Arboretum Wojsławice - Ogród Botaniczny Uniwersytetu Wrocławskiego opowiadał o drzewach, o ich wykorzystywaniu i magicznych właściwościach. Kolejnym, smakowitym punktem programu była degustacja jadalnych kwiatów w różnych formach jak zaparzone kwiaty lipy, liście z malin, jeżyny, sok z czarnego bzu, kwiaty forsycji i lilaka, nalewka z tarniny, ciasteczka żołędziowe, czy też galaretki z kwiatami jadalnymi.
Zobacz także:
Polub nas na FB
Widzisz wypadek? Coś cię zaniepokoiło? Chcesz się czymś pochwalić?
Pisz do nas na: [email protected]
lub zostaw nam wiadomość na facebooku
Obserwuj nas także na Google News
Reklamy "na celebrytę" - Pismak przeciwko oszustom
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?